Zavřít

Škola discgolfu s ABC!

Zajímá tě, jak se discgolf hraje, ale číst o tom není tak úplně ono? Video předává více informací, než písmo, proto jsme spolu s časopisem ABC a Albatros proDiscgolf.cz týmem připravili sérii několika videí, kde tě discgolf naučíme!

Díl první (14.8.) je takový seznamovací. Představíme v něm discgolf, sebe i jednotlivé členy týmu. Není nač čekat, jde se na věc!

Druhý díl (17.8.) má jediné téma – hod backhandem. Mistr střední Evropy v kategorii Junior Bohdan Bílek vám v něm představí, jak na to! Bohdan je známý neskutečnou lehkostí, se kterou backhandem háže i přes 130 metrů. Lepšího učitele si proto nedovedeme představit.

Třetí díl se věnuje puttování a je v podání Adama Klimeše, reprezentanta ČR na Mistrovství Evropy 2016! Adam je jedním z nejkonzistentnějších hráčů u nás.

Ve čtvrtém dílu Školy discgolfu s časopisem ABC se Jakub Knápek (čtyřnásobný mistr ČR v kategorii Junior) věnuje forehandu. V tomto hodu je bez nadsázky nejlepší v republice, takže kdo se chce něčemu přiučit, nemá lepšího způsobu!

V pátém díle se spolu se současným mistrem ČR (kategorie Open) v discgolfu Kryštofem Novákem zaměříme na tvarování letu disku. Po shlédnutí čtyřminutového videa už pro vás hyzer, anhyzer, ani roller nebudou jen sprostá slova.

V šestém díle spojíme všechny předchozí díly dohromady a podíváme se na discgolfový turnaj! Všichni účinkující našeho seriálu si zahrají společně jedno kolo na DiscGolfParku Avion Shopping Park.

To už je ze Školy discgolfu s ABC všechno. Pokud se chceš naučit více, určitě dej like naší facebookové stránce a přihlaš se do našeho newsletteru. Pak nikdy o nic nepřijdeš. Myslíš-li to však s discgolfem ještě vážněji, prohlédni stránky Školy discgolfu, kde nabízíme soukromé lekce.

Děkujeme časopisu ABC za skvělou spolupráci. Výsledek opravdu stojí za to.

O autorovi

Discgolf hraje od roku 2011. Od počátku se taky věnuje jeho rozvoji skrz pořádání turnajů, výuku discgolfu a eshop proDiscgolf.cz, který má na starost. Je mistrem republiky v discgolfu z roku 2017 a 2020.