Zavřít

Objevování Ameriky: Sky High DGC

Konečně jsme hráli hřiště, které fakt stálo za to! 27 jamek na vrcholu Table Mountain, na jedné straně výhled na hory, na druhé na poušť směrem k Las Vegas. 

Sky High DGC se nachází uprostřed lyžařského střediska. Ano, vážně – kousek od prosluněného Los Angeles jsou lyžařská střediska. Od zbytku kalifornských kurzů se liší hlavně převýšením. Převážná většina hřišť je totiž na placce a tohle bylo vyloženě horské. Celkový par byl 81 a na konci byla ještě bonusová jamka. No, nezdá se to, ale 27 jamek v kuse dokáže člověka dost znavit. Tady je video naší hry:

Flash animace

View on YouTube

Možná to na videu je vidět, možná ne, každopádně jsem v bagu zaznamenal jisté změny. Nemůžu si vynachválit Glow C-line MD3 (nejlepší midrange co jsem kdy házel) a G-line PD. Zítra (v sobotu) vyrážíme na monthly league na slavný La Mirada DGC. Nejaktuálnější informace budou jako vždy na mojem twitteru krystof55426.

Ať to v ČR lítá!

O autorovi

Discgolf hraje od roku 2011. Od počátku se taky věnuje jeho rozvoji skrz pořádání turnajů, výuku discgolfu a eshop proDiscgolf.cz, který má na starost. Je mistrem republiky v discgolfu z roku 2017 a 2020.