Zavřít

Skládací stolička očima prvního majitele

Vždy, když na trh uvádíme nový výrobek, napjatě sledujeme, kdo se po něm vrhne jako první. Tom Šenovský dostal discgolfovou trojnožku proDiscgolf.cz na Vánoce. Nadchla ho tak moc, že pro nás napsal recenzi. 

Ježíšek mě musel celý rok potají sledovat, protože přesně věděl, co mi do kompletní výbavy schází. Stolička. Po vybalení jsem ji rozložil, namotivoval se vtipným potiskem a usedl k pohádkám. Lehce se rozloží i složí, dá se nést popruhem přes rameno nebo přichytit k bagu. Na delší turnaje se vyplatí, sem tam se stává, že se hra zasekne, čeká se na předešlý flight a je lepší posedět, dát svačinu a odpočinout si. Nebo když se čeká až padne mlha, takové turnaje loni taky proběhly.

Ovšem stolička nemusí sloužit pouze k sezení a sledování napínavého finále. Při tréninku na ni položím bag a tahám jeden disk za druhým, aniž bych se musel ohýbat k zemi. Další plus je při hře v mokré trávě či blátě. Zašpiním si maximálně nohy stoličky, ale bag zůstává suchý a čistý, takže si následně nešpiním ani záda. Pořádný test na turnaji nás společně teprve čeká, ale už teď mohu jen doporučit.

Tomáš Šenovský, kontakt pro hráče na Konopiště Open 2015

Tak co, líbí se vám? 

O autorovi