Zavřít

Vánoce 2021 aneb do kdy objednávat a nakupovat

Do Vánoc už příliš času nezbývá, ale u nás dárky ještě seženete. Všechny produkty na eshopu (s výjimkou vozíků Züca) máme skladem a připravené k odeslání. Zásilkovna, DPD a při správné konstelaci hvězd, bezproblémovém počasí a alespoň 80% nasazení řidičů i Česká pošta doručují do druhého dne. No dobře, Česká pošta to asi ani tak nezvládne, tak přes ni moc neobjednávejte…

Do kdy objednávat

K věci. DPD i Zásilkovna slibují, že při objednání a předání zásilky do 17.12. (to znamená objednat v pátek 17.12. do 10:00) ji s nejvyšší pravděpodobností stihnou doručit do Vánoc. Vždycky se ale může něco pokazit, proto doporučujeme zbytečně neotálet.

Je samozřejmě možné, že se balíčky povede dopravcům doručit i při pozdějším objednání, ale pak už to rozhodně nemůžeme slíbit.

Do kdy nakupovat

Naši prodejnu na Divadelní 14 v Novém Jičíně budeme mít otevřenou až do 23.12. do 17:00 a moc rádi vás tu uvidíme. Od 24.12. do 2.1. pak budeme mít zavřeno a nebudeme ani odesílat zásilky, vše od nás odjede až po novém roce – 3.1.2022.

Všem vám přejeme krásné svátky, discgolfového ježíška a tolik potřebný odpočinek. Ať to lítá! ❤️

O autorovi

Discgolf hraje od roku 2011. Od počátku se taky věnuje jeho rozvoji skrz pořádání turnajů, výuku discgolfu a eshop proDiscgolf.cz, který má na starost. Je mistrem republiky v discgolfu z roku 2017 a 2020.