Zavřít

Discgolfové sady

Na eshop jsme přidali speciální discgolfové sady disků. Všechny tři jsou zaměřené na začínající hráče, každá na to ale jde trochu jinak.

Startovací discgofová sada je určena pro jednoho hráče a obsahuje všechny tři základní typy discgolfových disků. Putter na dohazování disku do koše, midrange na střední vzdálenost a driver na dlouhé hody z výhoziště. Všechny disky jsou z materiálu D-line/DX a jsou vhodné pro začínající hráče. Primárně se skládá z putteru D-line P1x, midrange D-line MD2 a driveru D-line FD. V dobách nejvyšší nouze je však můžeme nahradit i srovnatelnými disky značky Innova (např. Aviar, Shark, Leopard).

Sada dále obsahuje nezbytný marker, pro označování polohy disků před zvednutím ze země a eletkronicky zaslaná česká pravidla discgolfu.

Kdybyste si jednotlivé položky sady nakupovali samostatně zaplatite 930 Kč. Při koupi této sady tak ušetříte 181 Kč (749 Kč). A to se hodí! 

Objednat startovací sadu

Druhou sadu jsme nikde na internetu neobjevili, ale myslíme si, že je pro rozšiřování povědomí o discgolfu ideální. Rodinná sada, jak jsme ji nazvali, totiž obsahuje 4 identické disky typu midrange. Jak sám název napovídá jsou vhodné pro rodinu nebo partu kamarádů, kteří chtějí discgolf vyzkoušet a k tomu jim bohatě tento univerzální disk postačí. Nějaké rozdíly mezi disky v sadě však přeci jenom jsou. Jde o jejich hmotnost. Dva disky jsou standardní hmotnostní kategorie okolo 170 gramů, zatímco zbylé dva mají od 165 gramů a méně. Tyto lehčí disky jsou určeny pro děti, kterým létají přesněji a lépe. Ve většině případů se rodinná discgolfová sada skládá ze čtyř D-line MD2.

Rodinná sada dále obsahuje mapku hřišť v České republice a letáček se základními discgolfovými pravidly a tipy pro hru.

Cena této sady je 899 Kč, což vám ušetří solidních 261 Kč! A to se taky hodí! 

Objednat rodinnou sadu

 

Třetí discgolfovou sadou je startovací sada prémiová, která se skládá ze tří disků a je určená pro jednoho nováčka fajnšmekra. Putter je stále stejný, všeobecně nejoblíbenější D-line P1x z dobře ovladatelného a měkkého D-line plastu. Disk na střední vzdálenost a přihazování je C-line MD, ovladatelný disk z krásného a nejodolnějšího plastu. Driver, tedy disk na dlouhou vzdálenost, je S-line nebo C-line FD, skvěle ovladatelný disk z prémiového plastu S-line, nebo C-line. Radost pohledět. Součástí sady jsou samozřejmě i eleketronicky zaslaná pravidla discgolfu, marker a stringbag proDiscgolf.cz.

Prodejní cena této prémiové sady je 1249 Kč. To se hodí, ne?

Objednat prémiovou startovací sadu

O autorovi