Zavřít

Deep in the Game Tour Česká republika

Ano, je to tak. Po dvou letech k nám opět zavítá Avery Jenkins a nebude to jen tak! Naplánovali jsme s ním sérii čtyř akademií, doplněných jednou besedou a jednou přednáškou.

Avery Jenkins je mistrem světa v discgolfu z roku 2009, světovým šampionem v hodu na maximální vzdálenost, spolukomentátorem Disc Golf World Tour, hlavní hvězdou série výukových videí Deep in the Game a světoznámým koučem a mentorem Simona Lizotte. Českou republiku společně navštívili už v roce 2014, kdy uspořádali backhandovou kliniku DITG v Praze na Ladronce:

Flash animace

Přehrát na Youtube

Tento rok bude mít Avery času více, a proto se podívá i na Moravu. První zastávkou pro něj bude novojičínský DiscGolfPark Bocheta, kde bude od 17:00 v pondělí 25.4. Akademie na téma driving backhandem. Registrace startuje 30.3. ve 20:00 a odkaz bude zveřejněn. Večer po Akademii se Avery ubytuje na Chatě Svinec a od 20:00 tam proběhne volná a přátelská beseda, v restauraci samozřejmě bude něco k snědku i k pití.

V úterý 26.4. se Avery přesune do Olomouce, kde se na Fakultě tělsné kultury Univerzity Palackého v podvečer uskuteční přednáška a praktická ukázka discgolfu s názvem Discgolf – nejrychleji rostoucí sport ve Skandinávii nabírá na obrátkách i v ČR.  Další Averyho Akademie (tentokrát puttovací) je naplánovaná v Uničově od 17:00 ve středu 27.4., registrace začne 30.3. ve 20:00 a odkaz bude zveřejněn. Třetí Akademie se pak uskuteční na hřišti v Moravském Krumlově na téma driving forehandem a to ve čtvrtek 28.4. od 17:00, registrace začne 30.3. ve 20:00 a odkaz bude zveřejněn. Závěrečná Akademie Deep in the Game Tour Česká republika nebude nikde jinde, než na Konopišti. Tématem bude (trefně) maximální vzdálenost a uskuteční se 29.4. od 16:00, registrace začne 30.3. ve 20:00 a odkaz bude zveřejněn.

Celkově tedy šest zastávek v 5 různých městech. Inu, Česká republiko, máš se na co těšit! Kompletní soupis Averyho programu je tady:

Děkujeme partnerům túry, kterými jsou místní discgolfové kluby Moravian Gators Nový JičínDG Eagles Uničov a DG Moravský Krumlov. Dále pak FTK Univerzity Palackého v Olomouci a ŠkoleDiscgolfu!

O autorovi

Discgolf hraje od roku 2011. Od počátku se taky věnuje jeho rozvoji skrz pořádání turnajů, výuku discgolfu a eshop proDiscgolf.cz, který má na starost. Je mistrem republiky v discgolfu z roku 2017 a 2020.