Zavřít

Akademie proDG.cz, získej titul

U nás v proDG víme, že aby to lítalo nestačí jen dobré disky, ale je potřeba i správná technika. Proto pořádáme 7Akademie proDG, kde tě naučíme vše, co potřebuješ, abys získal discgolfový titul.

U nás v proDG víme, že aby to lítalo, nestačí jen dobré disky, ale je potřeba i správná technika. Proto budeme pořádat Akademie proDG, kde tě naučíme vše, co potřebuješ, abys mohl získat discgolfový titul.

Jestliže se chceš naučit, jak házet forehand, backhand, nebo puttovat, tak tohle je správná cesta. Tři hráči, kteří se pravidelně umisťují v top 5 na turnajích v České republice, se s tebou podělí o jejich know how. Ne, my se podělíme o své know how. Ze zkušenosti víme, že stačí jedna podobná výuková lekce discgolfu a všichni účastníci hrají o třídu lépe. Přečtěte sami, co o naší výuce napsali:

Tomáš Hotárek (Ostrava, 10 let): Naučil jsem se tam házet nízko. A už vím jak puttovat, ale zatím mi to nejde.

Jan Konieczný (Ostrava, 30 let): Nejvíc mě překvapilo, že se začalo rozcvičkou. Pak jsme dopodrobna probrali backhand a já se naučil plno nových způsobů házení a o různých náklonech disků. Vidím teď na hřišti plno dalších možností, jak dostat disk pod koš.

Jiří Macků (Brno, 21 let): Akademie se mně líbila. Sice jsem většinu teoretických informací nebo tipů znal z internetu, ale na hřišti jsem to nedokázal využít. Když mi takhle někdo zkušenější ukázal naživo co a jak, je to mnohem účinější, než sledovat video. Teď už zbývá jenom trénovat. Celkově si myslím, že je to výbornej nápad. Hlavně pokud někdo začne hrát, a nemá v okolí nikoho, kdo by ho naučil správnou techniku apod., tak to má na turnajích těžký. Na Akademii se takhle může dozvědět v čem dělá chyby nebo co by měl zlepšit, aby hrál líp.

plakát discgolfových akademií

 

O autorovi

Discgolf hraje od roku 2011. Od počátku se taky věnuje jeho rozvoji skrz pořádání turnajů, výuku discgolfu a eshop proDiscgolf.cz, který má na starost. Je mistrem republiky v discgolfu z roku 2017 a 2020.