Zavřít

Hledá se discgolfová Jamka roku 2019!

Česká republika žije discgolfem a discgolf žije Českou republikou. Alespoň nám to tak v poslední době připadá, jelikož hřiště tu rostou jako houby po dešti. Máme jich už více než sto a jamek téměř tisíc! Je proto ideální čas pro vybrání té úplně nejlepší. Anketa Jamka roku 2019 začíná 6.11.2019. Vítěznou jamku vyhlásíme v pátek 29.11. a k tomu rozdáme ceny za více než 20 tisíc Kč.

Středobodem této anketosoutěže je web www.jamkaroku.cz. Všechno začíná ve středu 6.11. v 18.00 nominační fází, která bude trvat až do středy 13.11. Po přihlášení dostanete přiděleny 3 nominační hlasy, které budete moci rozdat třem různým jamkám.

16 jamek s nejvyšším počtem nominačních hlasů pak postoupí do play-off, které začne 14.11., kdy proti sobě nastoupí jamka s nejvyšším počtem nominačních hlasů proti jamce s nejmenším počtem nominačních hlasů. Takto postupně proběhne osmifinále, poté čtvrtfinále, semifinále a na závěr dvoudenní grandiózní finále (28. až 29.11.).

Z vyhlášení výsledků bude samozřejmě živý přenos a v rámci něj také vyhlásíme všechny tři vložené soutěže. Jamku roku samozřejmě náležitě vyšperkujeme speciálním košem a teesignem a zapíše se do věčné síně slávy proDiscgolf.cz.

Vložená soutěž – štístko

Z účastníků, kteří hlasovali alespoň v 5 duelech play-off, bude vylosován jeden jediný. Hlavní vítěz Jamky roku. Vyhraje totiž disk dle výběru za každý duel, ve kterém hlasoval. Takže klidně i 15 disků. Navíc však svou výhru může zdvojnásobit, pokud pod stejným e-mailem udělá během trvání soutěže objednávku na internetovém obchodě proDiscgolf.cz. Maximální výhra je tedy 30 disků dle vlastního výběru.

Vložená soutěž – 5x nominátor

Účastníci, kteří nominují celkovou vítězku, budou vloženi do osudí, ze kterého postupně vylosujeme pět jmen. Těchto 5 si odnese poukaz na internetový obchod proDiscgolf.cz v hodnotě 500 Kč. Objednávkou v průběhu soutěže navíc svou výhru může každý zdvojnásobit na 1000 Kč.

Vložená soutěž – bleskofon

O tom více až v přímém přenosu. Vítěz si každopádně odnese Mystery box proDiscgolf.cz!

Kompletní soutěžní podmínky naleznete na webu jamkaroku.cz.

O autorovi

Discgolf hraje od roku 2011. Od počátku se taky věnuje jeho rozvoji skrz pořádání turnajů, výuku discgolfu a eshop proDiscgolf.cz, který má na starost. Je mistrem republiky v discgolfu z roku 2017 a 2020.